Vrei sa fii Mos Craciun?

Aceasta  este  campania lansata de BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE si se adreseaza angajatilor  BRD din toata tara ,dornici  sa fie un Mos Craciun pentru fiecare copil nevoias dintr-o  Organizatie sau dintr-un centru.

Campania este  la  a III-a editie  si ca  de fiecare data si in acest an  a  avut  un ecou  deosebit in rindul angajatilor  BRD  din tara  ca si din Judetul SIBIU . Din Grupul BRD SIBIU s-au oferit 80  de  angajati  care  au pregatit  daruri pentru  copiii  din centrele  de zi  din Cisnadie  si Sura- mare apartinind Asociatiei  umanitare ‘SPERANTA si ZIMBET’  cu sediul in Cisnadie.  Copiii  si-au scris dorintele lor in  scrisori trimise  Mosilor Craciuni din BRD  si nu  mica le-a  fost mirarea  cind un Mos CRACIUN, in numele  celor din BRD s-a prezentat la   cele doua centre  cu  darurile solicitate de copii. Bucuria   a  fost imensa, atit pentru  copii cit si pentru cei care le-a  oferit.

Mos Craciun la Cisnadie 2012

Spiritul Craciunului  sa va insoteasca tot anul si dragostea ope care o daruiti celorlalti sa vi  se intoarca inzecit!

Vezi aicie mai poze de Serbare de Mos Craciun la Cisnadie.

‘Fie ca Iubirea, Intelepciunea,Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in NOUL AN  si  sa va  ajute sa descoperiti minunea unei vieti implinite !

LA MULTI ANI dragi Mosi Craciuni !

Cu toata stima si  admiratia pentru intregul personal BRD din Grupul Sibiu  si din BRD Centrala

Jeni CZENTER

Asociatia  “Speranta si Zimbet “