Activitati de Crăciun 2015

Pe nesimtite a mai trecut un an si iata-ne iarasi la sediul Asociatiei noaste in asteptarea lui Mos Crăciun.A fost un an plin de succese si impliniri .

Am pornit timid cu 7 ani in urma,cu 15 copii din clasele I-IV cu Centrul de sprijin din Cisnadie, pentru pregatirea temelor . In iunie 2015 au fost primii absolventi de clasa a VIII. An de an ne-am straduit sa facem mai mult pentru copii. Am gasit solutii sa continuam activitatea, atunci cind se punea problema inchiderii Centrului de la Cisnadie.

Am reusit sa ajungem astazi la 40 de copii in Centrul nostru, din clasele I-IX, din care numai in anul I sunt 7 copii.

Activitatea scolara zilnica este completata cu multe activitati deosebite pentru copiii nostri. Neuitate sunt taberele de vara de la Mare si Cârtisoara, dar si Centrul de vacanta incheiat cu Nunta romaneasca. Timp de 17 zile in luna august 2015, copiii au fost implicati in activitati deosebite: educative, sportive,culturale.

Toate acestea nu ar fi putut fi posibile fara o munca sustinuta si o daruire totala a mai multor persoane care lucreaza cu copiii si sprijinul mai multor sponsori.

Sarbatorile de Crăciun sunt un prilej de intensa bucurie pentru copii si familiile lor.

In ziua de Mos Niculaie, copiii nostri au interpretat frumoase colinzi la biserica Ortodoxa din Cisnadie, la sfirsit primind pungi cu dulciuri.

 

Domnul primar Gheorghe Huja si angajatii primariei au primit cu mult drag colindul copiilor nostri si au avut cuvinte de lauda pentru activitatea copiilor in Centrul de Zi cit si pentru frumoasele urari si colinde prezentate lânga bradul impunator din holul Primariei. Copiii au fost rasplatiti cu multe dulciuri.

Colindat Primarie Cisnadie 2015

Pe 21 decembrie copii au participat impreuna cu copiii rromi de Centrul de la Sura Mica la o mare Serbare de Crăciun la cantina M.I.U. La aceasta au participat peste 300 de persoane, copiii din cele doua Centre de Zi si familiile lor. Copii au sustinut un frumos program artistic de Cráciun si cu totii s-au bucurat de un imbelsugat meniu. Peste 150 copii prezenti au primit cadouri de la Mos Cráciun. Serbare_MIU_2015

Dar Mos Crăciun a trecut si pe la sediul Asociatiei in Ajun de Cráciun. A sosit din Germania cu o multime de cadouri pentru copii. El a trecut si pe la BRD Sibiu unde a primit de asemenea pachete deosebite pentru copii. Asa ca toti cei peste 60 de copii prezenti la sediul Asociatiei s-au bucurat de venirea lui Mos Crăciun, care le-a indeplinit dorintele din scrisorile trimise. Copiii au sustinut un frumos program de colinzi si poezii adresate lui Mos Crăciun, invitatilor, parinti si sponsori.

Serbare Craciun 2015

Multumim Mos Crăciunilor si tuturor care ne sustin si s-au implicat în reusita actiunilor de Crăciun, aducând atita bucurie copiilor sprijiniti de Asociatia ”Speranta si Zâmbet” din Cisnadie

 

 

Tuturor un calduros

LA MULTI ANI !