ASPECTE DIN CENTRUL DE ZI CISNADIE

Pe durata anului școlar 2022-2023, 50 de copii din familii defavorizate din Cisnadie și centrele de copii ale Asociației ”Speranță și Zâmbet” Cisnădie ce in cursul anului învata la Liceul Tehnologic Cisnadie,au participat zilnic la programul after school organizat de Asociatie in cadrul Centrului de Zi  ,în spatii puse la dispozitie de școala prin bunăvoința directorului Liceului și a d-lui Primar al orasului Cisnădie, Gheorghe Huja.

La sosirea în centru și la terminarea programului, copiii primesc zilnic  o gustare sub forma de pitza, fructe sau produse de patiserie.

Zilnic au fost sprijiniți de învățătoare dedicate la pregatirea lecțiilor pentru a doua zi. Pe percursului anului școlar  și pentru sarbători, copiii au comfectionat diverse obiecte sau felicitari si au pregatit programe pentru serbarea de  Craciun, 8 Martie, Paste, Ziua Copilului.

Mulțumim vrednicelor educatoare, Claudia Gadiu, Carmen Militaru si Cristina Lusca pentru stradania si interesul cu care  se daruiesc de ani de zile pentru sprijinurea  copiilor.

Multumim si d-lui Primar Gheorghe Huja si d-nei Director a  Liceului Tehnologic Cisnădie ,pentru sprijinul acordat pe tot parcursul anului  pentru desfașurarea activitatilor asociatiei în sprijinul copiilor nevoiși.

Eugenia CZENTER