SERBARE DE CRACIUN – DECEMBRIE 2016

Mos Craciun  a  fost asteptat cu mare interes si nerabdare de peste 80 copii sprijiniti  de Asociatie ,de fratii lor mai mici si alti copii nevoiasi, la sediul asociatiei ”SPERANTA si ZAMBET” din Cisnadie in data de 23.12.2016

Copiii  au sustinut un frumos program  de colinzi , cintece  si poiezi adresate lui Mos Craciun,parintilor si invitatilor la serbare.

La terminarea programului aristic,Mos Craciun a oferit bogate cadouri tuturor copiilor prezenti Majoritatea cadourilor a fost oferita de angajatii din GRUPUL BRD SIBIU in cadrul campaniei ” Vrei sa fi Mos CRACIUN”  lansata de BRD  si aflata la  a VII-a editie. Ca de fiecare data ,  si in acest an campania a avut  un ecou  deosebit in rindul angajatilor  BRD  SIBIU. S-au oferit 63 de  angajati  din BRD Sibiu sa  pregateasca daruri pentru  copiii sprijiniti de Asociatia  umanitara ‘SPERANTA si ZIMBET’  Cisnadie.  Copiii au transmis dorintele lor prin   scrisori trimise  Mosilor Craciuni din BRD  si nu  mica le-a  fost mirarea , cind un Mos CRACIUN, in numele  celor din BRD s-a prezentat la  sediul Asociatiei din Cisnadie   cu  darurile solicitate de ei. Bucuria   a  fost imensa, atit pentru  copii cit si pentru cei care le-a  oferit .

Aducem  sincere multumiri intregului personal  din BRD pentru frumoasa initiativa si  sprijinul acordat   copiilor din  familiile  oropsite  protejate  de Asociatia noastra.

Restul de pachete necesare au fost daruite cu mare dragoste de Cami Ivan si un grup de tineri inimosi.

In numele acestor minunati copii, care au primit exact ceeace si-au dorit prin scrisori  si de ceeace aveau nevoie mai mult ,  aduc sincere multumiri   celor care  au  oferit cu  atita  generozitate  frumoase cadouri de Craciun  copiilor  nevoiasi.

In numele acestor copii minunati, uneori mai putin favorizati de soarta, colectivul de  indrumatori ai Asociatiei,  transmite tuturor celor care sprijina Asociatia ”Speranta si Zambet” Cisnadie  urari de bine si sanatate.

Dragostea pe care o daruiti celorlalti sa vi  se intoarca inzecit,iar Domnul sa va  rasplateasca pentru dragostea si sprijinul  pe care-l daruiti celor nevoiasi!.

 

20161222_141105

IMG_1952 IMG_1957 IMG_1987 IMG_2098 IMG_2186 IMG_2192 IMG_2207 IMG_2253 IMG_2271 IMG_2276 IMG_2299