THERME BUCUREȘTI, pe buzele a 50 de copii fericiți !

Prin bunăvoința și mărinimia d-lui Robert Hanea, patron al vestitelor ”Therme București”,dar și concetățean al nostru,50 de copii din Cisnădie sprijiniți tot timpul anului școlar de Asociația ”Speranță și Zâmbet ” , au avut marea șansă , dar și bucuria de a vizita și de a profita o zi întreagă de oaza cu plante exotice, piscine cu valuri si topogane cu apă termală de la Therme București, cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa și gazda celei mai mari grădini botanice din România.
Așteptată cu mare nerăbdare a sosit și ziua plecării la București.Dis-de-dimineață, țoti copiii s-au îmbarcat nerăbdători în autocarul care ii ducea spre marele lor vis,Therme București.
Visul lor a devenit realitate ! Toți s-au aruncat nerăbdători în piscinele cu apâ caldă Dar artacția maximă au fost topoganele. Fără excepție , toți copiii au fost pe topogane, chiar și cei numai de 6 ani.
Micuța Larisa, Biro, care a ajuns printre beneficiari, datorită celorlalți 5 frați mai mari înscriși în Centrul nostru, a venit la mine , încărcată de emoție ,cu ochii în lacrimi ,dar cu o față radiind de fericire și mi-a spus ”Doamna Czenter, vă mulțumesc din suflet ca m-ați luat și pe mine” M-a sarutat sî îmbrățișat îndelung, parcă nevrând sa se mai dezlipească de mine.
Colaborarea cu personalul de la Therme București a fost ireproșabila, de la stabilirea detaliilor de vizitare și până la coordonarea și îndrumarea grupului de peste 50 de persoane , de la sosire și până la plecare. Asociația s-a asigurat ca toți copiii să aibă cele necesare vizitei la Therme-mâncare de drum, șlapi, costume de baie, prosoape.
Masa de prânz a fost oferită gratuit de Therme .
De fapt întreaga excursie:transport , intrare ,masă de prânz a fost sponsorizată de Therme.
Multumim Robert Hanea!,
Multumim, întregului personal de la Therme , cu care am colaborat și care a făcut posibilă realizarea visului atâtor copii.
Mulțumesc de asemenea colaboratoarelor mele, care au însoțit grupul și au supravegheat copiii pe durata întregii excursi și m-au ajutat să organizăm un eveniment unic în viața copiilor noștri din Asociație.
Bucuria și fericirea pe care am citit-o în ochii copiilor v-a rămâne în inima mea așa cum sunt sigură ,că această zi v-a rămâne o amintire unică în inima fiecărui copil.!

Eugenia CZENTER
vice-președinte
Asociația ”Speranță și Zâmbet ”