Copii fericiți in tabără la LOTRIOARA !

Pentru  cei  50 de copii  din familii defavorizate, care în cursul anului școlar frecventează cu regularitate  CENTRUL DE ZI ”Bucuria copiilor” aparținând Asociației ”SPERANȚĂ ȘI ZÂMBET” din Cisnădie,vacanța de vară,  a demarat cu o frumoasă  tabară  cu caracter sportiv și educativ în proiectul ”SĂNĂTATE PRIN SPORT”. A devenit deja o tradiție , organizarea unei tabere  de vara  , la munte sau la mare, ca recompensă  pentru munca depusă de copii în Centrul de zi  pe parcursul anului școlar cu beneficii importante  pentru trupul  și sufletul copiilor. Și în acest an , copiii au petrecut o saptămână  la munte, la Pensiunea Voicu din LOTRIOARA.

A fost o saptămână  plină de  activițăți sportive,  educative și recreative. Toti copiii au participat la întreceri sportive, ca fotbal,handbal, baschet,alergări, trasul sforii, săritul corzii.Dimineața a demarat în fiecare zi cu  gimnastica de înviorare și energizare.Dupa servirea micului dejun, copiii au participat la diverse ateliere practice , jocuri distractive  și activităti cum ar fi:copiii au talent, carnavalul ”fantomele din pădure”,dansul  baloanelor etc.

În fiecare seara, cu mic cu mare  s-au distrat cântând și dansând.Echipa de serviciu,  ajuta la pregătirea, servirea și strâgerea mesei și mobilizarea celorlalți copii la  activîtăți.

Copiii s-au  înfruptat din bunătățile gătite special pentru ei de  d-na Chivuța Muntean și din cele oferite de SC. TRANS-AGAPE.Asociația a oferit tuturor copiilor frumoase cadouri atât la sosirea cât și la plecarea din tabără.

Ne-am întors  dupa o săptămână, mai veseli, mai motivati,mai cuminti, mai intelepti, mai respectuosi ,plini de sănătate.

Nimic din tot ceeace noi facem pentru acești copii , nu ar fi posibil fără susținerea financiara  a proiectului nostru  de care Primăria Cisnădie și Asociația Kinderhilfe fur Siebenburger din Germania și implicarea mai multor persoane de suflet.

Multumim domnului Primar, Gheorghe HUJA  pentru sprijinul acordat pe tot parcursul anului , pentru desfasurarea activităților noastre de sprijinire a copiilor defavorizați din Cisnădie!

Multumesc sincer colegelor mele Carmen MILITARUși Claudia GÂDIU pentru daruirea și implicarea lor  necondiționată  în educarea  și sprijinirea copiilor noștri și le doresc multă sănătate !

Mulțumesc copiilor noștri, pentru  că acceptă  dăruirea  ,sprijinul și dragostea noastră și că fac parte din ”familia” noastra

Vacanță plăcută în continuare, dragi copii!

Cu dragoste, respect și stima pentru toți cei implicați ,

Eugenia CZENTER- vice-președinte Asociația ” SPERANȚĂ ȘI ZÂMBET” Cisnadie